fbpx

Събудете красотата на косата си

 

Често жените не са доволни от състоянието на косата си и търсят дълбоко почистване на кожата на главата и косата, но съществуващите решения са само медицински и отговарят на специфични проблеми.

Те имат нужда от силно ефикасен, интензивно почистващ ритуал, с който да постигнат красивата коса, за която мечтаят.
За първи път Kеrastase комбинира интензивната почистваща сила на ексфолиант за интензивно почистване на кожата на главата и косата и стимулиращи сетивата етерични масла, които даряват чувствен аромат.

Fusio-Scrub е първата персонализирана услуга в салона грижа за кожата на главата и косата от Kеrastase.

Грижата за здравия вид и комфорт на скалпа е от изключителна важност.

Ритуалът в салона може да започне с Енергизиращ ексфолиант с кристали морска сол, витамин B6, салицилова киселина за склонен към омазняване скалп или Успокояващ ексфолиант с портокалова кора+ семена от жожоба + Madecassoside + витамин B5. За чувствителен скалп.

Комбинарайте с етерични масла от серията, като имате избор между три:
Освежаващо олио – Мента, известна с ободряващото си свойство. Комбинацията с масло от мента съдържа още етерични масла от сладък портокал и лавандула и придава моментално освежаващо и ободряващо чувство.
Енергизиращо олио – Джинджифил за моментален енергизиращ ефект.
Комбинацията с етерично масло от джинджифил съдържа още етерични масла от лимон и здравец, известни с тонизиращите си и стимулиращи свойства. Тази комбинация допълва изживяването в салона, като енергизира сетивата.
Сандалово олио –  Сандалово дърво, успокояващ ефект.
Комбинацията с етерично масло от сандалово дърво съдържа още сладък портокал и мандарина и има моментално успокояващо действие на сетивата.

Изберете своята персонална услугата Fusio-Scrub в салони Kеrastase.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!