fbpx

Анелия Гиненска лицето на студио за красота “МилАни”

На вашето внимание искаме да ви представим едно уникално бижу, място за създаване на красота и незабравими спомени. Това е студио за красота „МилАни“ в Петрич. Неин собственик и управител е Анелия Гиненска.

Анелия завършва право в Югозападния университет в Благоевград и 3 години работи като помощник-нотариус. Но страстта и любовта й към красивото и стилното я подтикват да направи собствено студио и да се развива в сферата на красотата. През 2007 г. открива първия си салон, а десет години по-късно вече притежава един от най-красивите и стилни салони в Югозападна България – студио за красота „МилАни“.

Отдадена на 100% в нещата, които прави, Анелия е един от най-предпочитаните коафьори за специални поводи от стилните дами в региона. За нея няма тънкости в коафьорството и грима, които да не владее до съвършенство. Невероятен професионалист и перфекционист, тя не само твори истински шедьоври, но и като човек с огромно сърце е отдадена на това, да предава своя опит и знания на хората, решили да се развиват и да се докоснат до магията на красотата.

Анелия организира семинари-обучения в цялата страна, както и индивидуални обучения за желаещите курсисти. Всеки, който се е докоснал до невероятния й талант и умения, е останал очарован и възхитен. Майка е на две прекрасни дъщери, на които планира да предаде знанията и уменията си. Надява се един ден те да продължат започнатото от нея, да творят своите шедьоври и да радват хората със своите красиви творения.

Цялото й семейство й желае здраве и много професионални успехи във всяко нейно следващо предизвикателство.

Facebook: Anelia Ginenska