fbpx

Български фризьори в москва в школата на Дмитри Винокуров

Светлана Методиева, собственик на салони S’method, организира обучение в Москва при известния стилист Дмитри Винокуров в неговата академия Vinokurov and Friends.

По време на двудневното обучение българските фризьори успяха да се докоснат до истинското вдъхновение на руската фризьорска школа и да научат доста полезни практики за ежедневната им работа в салона.

Поръчай новия брой!

Първият ден от обучението бе посветен на техниката на салонно подстригване „Контрапунктуация“, която е разработена от самия Винокуров. Тя помага на салонните подстригвания да бъдат по-обемни, на което клиентите ви ще се възхитят.

Вторият ден бе посветен на творчеството и модните тенденции, които екипът на Винокуров създава за 2020 г. Обучаващите видяха демонстрация на екип от известни фризьори, включително Дмитри Винокуров и Марсел Зиннуров, и на гримьора Нина Горлушко. Те показаха цели модни визии актуални за тази година, които включваха под­стрижки, колористика, грим и цялостен стайлинг. Така те представиха красивия розоворус разкош, преливащ в нежна и загадъчна нотка на червеникавокафяво. А за финал имаше строго каре, гарнирано с богат кафяв цвят с леки светли акценти.

Организаторите благодарят на Wella Professionals Бълга­рия за подкрепата в това събитие!

фотограф Александър Методиев

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!