fbpx

Френски плитки и кокове

Френски плитки и кокове – вечната класика в официалните прически. В Coiffure Beauty ви показваме няколко стилни варианта на ефектни плитки оформени в небрежни кокове. Прическите са бляскави, модерни и носими визии, подходящи за всеки специален повод. Те издържат на изпитанията на времето и същевременно са толкова в крак с модата.

coiffure beauty Saretta Bowerman 4Визия I

Нанесете спрей за обем върху косата и я тупирайте в областта на короната. Поставете големи, златисти фиби във формата на триъгълници като корона отзад на главата. Срешете останалата част от косата нагоре, като използвате текстуриращ спрей, за да придадете желания обем.

Купи новия брой на COIFFURE BEAUTY

Визия II

coiffure beauty Saretta Bowerman 2
1. Разделете косата на три равни сектора от линията на прическата до тила. Сплетете ги на плитки тип въже, нанасяйки малко количество гел върху ситните косъмчета. Отделете плитките, като ги напръскате със спрей за обем;
2. Смесете гел със златист брокат и внимателно нарисувайте линия между плитките с малка четка за гримиране. Вземете края на всяка плитка и го прикрепете с фиба в задната част на главата във формата на змия;

ГОДИШЕН АБОНАМЕНТ за COIFFURE BEAUTY

 

coiffure beauty_Saretta BowermanВизия III

Направете висока опашка отгоре на главата и закрепете с бънджи ластик. Пригладете хвърчащите косъмчета със спрей. Нанесете продукт за повече текстура, извийте опашката и я закрепете с ластик. Оставете края свободен, за да го увиете около ластика. Прикрепете с клипс две малки удължения към кока, увийте ги около основата и скрийте краищата с фиби. Фиксирайте със спрей. Добавете аксесоар за коса.

hair Saretta Bowerman@Blue Water Salon, Florida