fbpx

Unapologetic by Revlon

Allclusive Glamour 

Различна и космополитна, тази тенденция ни отвежда до една нова реалност, в която разнообразието и оригиналността излъчват чувственост в специални моменти, разкривайки скрити детайли. Това е една изключително ласкателна визия, която се адаптира към формата на лицето и се съчетава с дълъг бретон, който придава нотка на сила и мистичност.

Metalecaille

Ключът към подчертаването на женската красота е дръзкото излъчване. Акцент са хипнотизиращите вълни и свободните къдрици, които оформят много силна, текстурирана визия за една очарователна личност. Чувствена и алтернативна, тази тенденция за металическо розово съживява класическата женственост и придава авангардни нотки, създавайки една визия, която е недвусмислено модерна, комерсиална и атрактивна.

 

Turquoise Shimmer

Фантазията придобива градска форма и разкрива един много небрежен начин за освобождаване на експресивната сила на тази уникална, спортна визия. Тя е едновременно сладка и изискана, постигайки баланс между лукс и функционалност. Цветът е наситен, чист и впечатляващ, посветен на жените, които търсят невероятни нюанси и знаят как да дадат свобода на своето въображение.

 

Metalyage

Нова чувственост си прокрадва път сред мъжете, а тяхната мода скача от модните подиуми на улицата. Този сезон слага край на скучните мъжки прически. Настъпва ерата на господата, които са отдадени на околната среда, модата и собственото си благоденствие. За тези, които са фенове на личната грижа и се наслаждават да откриват личния си стил и да изглеждат добре. При тази техника се залага на късо подстригване отзад и отстрани, като дължината отпред се увеличава, давайки безкрайни възможности за стилизиране.

hair Revlon Professional artistic team

photography Jonas Bresnan