fbpx

Allclusive Glamour 

Различна и космополитна, тази тенденция ни отвежда до една нова реалност, в която разнообразието и оригиналността излъчват чувственост в специални моменти, разкривайки скрити детайли. Това е една изключително ласкателна визия, която се адаптира към формата на лицето и се съчетава с дълъг бретон, който придава нотка на сила и мистичност.

Metalecaille

Ключът към подчертаването на женската красота е дръзкото излъчване. Акцент са хипнотизиращите вълни и свободните къдрици, които оформят много силна, текстурирана визия за една очарователна личност. Чувствена и алтернативна, тази тенденция за металическо розово съживява класическата женственост и придава авангардни нотки, създавайки една визия, която е недвусмислено модерна, комерсиална и атрактивна.

 

Turquoise Shimmer

Фантазията придобива градска форма и разкрива един много небрежен начин за освобождаване на експресивната сила на тази уникална, спортна визия. Тя е едновременно сладка и изискана, постигайки баланс между лукс и функционалност. Цветът е наситен, чист и впечатляващ, посветен на жените, които търсят невероятни нюанси и знаят как да дадат свобода на своето въображение.

 

Metalyage

Нова чувственост си прокрадва път сред мъжете, а тяхната мода скача от модните подиуми на улицата. Този сезон слага край на скучните мъжки прически. Настъпва ерата на господата, които са отдадени на околната среда, модата и собственото си благоденствие. За тези, които са фенове на личната грижа и се наслаждават да откриват личния си стил и да изглеждат добре. При тази техника се залага на късо подстригване отзад и отстрани, като дължината отпред се увеличава, давайки безкрайни възможности за стилизиране.

hair Revlon Professional artistic team

photography Jonas Bresnan

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!