fbpx

coiffure beauty april 2018 jos 3На 13 февруари Selena ES представи най-новата марка в портфолиото си – престижния френски бранд Balmain Paris Hair Couture. Тайната на луксозните продукти ни разкрива международният експорт мениджър

Бяхте в България по повод на официалното представяне на Balmain Paris Hair Couture. Опишете с няколко думи този непознат за нашия пазар бранд.

Ние представяме нашия бранд по същия начин, по който го правим във всички нови региони. Той притежава профил от висок клас и модно ДНК. Чрез обучение, пиар и маркетинг ние и нашите партньори обединяваме сили за разширяването на бранда.

Какво прави Balmain Paris Hair Couture толкова уникален и луксозен?

Това е единственият бранд на пазара, който притежава стабилна основа както във фризьорската индустрия, така и в модния бранш. Продуктите, които разработваме, се тестват от едни от най-опитните стилисти за модни сесии в света. Комбинирайки това тестване с произхода на съставките, които допринасят за здравето на косата и имат стилизиращ ефект, Balmain Paris Hair Couture се превръща в луксозният бранд, който е.

Към какъв тип професионални салони за красота и клиенти са адресирани продуктите Ви?

Фокусът пада върху салони от висок клас, които се грижат за клиенти, които търсят луксозни и висококачествени продукти.

Какво прави тези продукти полезни не само за работата в салона, а и зад кулисите на модни дефилета и фотосесии?coiffure beauty april 2018 jos 1

Благодарение на историята, която Balmain Paris Hair Couture носи със себе си, всички продукти са разработени зад сцената. Ето защо те са перфектни за стилистите по време на снимки и ревюта.

Какви са ползите от използването им и вкъщи?

Линията за грижа за косата е идеална основа, с която да се започне у дома. Всички стилизиращи продукти са формулирани така, че да допълнят тази линия за грижа за косата. Това означава, че дори вкъщи вие може да получите впечатляваща визия!

Кои са първите три продукта, предпочитани най-много от стилистите, с които работите по време на дефилетата на Balmain Paris Fashion Week?

Това са Session Spray Strong, Texturizing Volume Spray и Argan Moisturizing Elixir.

Предлагате ли специална серия от продукти, разработена за мъже?

Като бранд, Balmain Paris Hair Couture вярва, че продуктите са подходящи за всички хора и затова не насочва отделни колекции към даден пол. Ароматът е еднакво предпочитан от всички. Бих отличил Shine Wax, Matt Paste и Texturizing Salt Spray сред най-продавани и предпочитани от мъжете.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!