fbpx

Нова линия от Wilkinson Sword: пълна гама от „оръжия” за мъже, които искат да вземат бръсненето в собствените си ръце!

 За всеки мъж с брада е изключително важно да успява да поддържа и да се грижи за нея по правилния начин. С луксозната серия на Wilkinson всеки ценител може да овладее изкуството на класическото бръснене и у дома. Разбира се редовните посещения при бръснаря са задължителни, но вече има варианти, когато е невъзможно да се спазва рутина при професионалист.

За добре поддържана брада и кожа освен козметиката (като шампоани и масла за брада, кремове и лосиони) вече има и подходящите инструменти, достъпни както за професионалистите, така и за мъжете, които искат да усвоят изкуството на мокрото бръснене и да поддържат брадата си в безупречно състояние.

Wilkinson Sword създават серия Classic Premium, чисто нова гама „оръжия” на съвременния мъж, който иска да вземе бръсненето в собствените си ръце.

Сега удоволствието от класическото бръснене е достъпно за всеки ценител.

Серията включва:

Classic Premium система

Елегантна метална самобръсначка Double Edge в ексклузивен вариант Premium Edition. Класическият традиционен дизайн гарантира стабилност, елегантност и е лесн за употреба. С метална луксозна дръжка от неръждаема стомана и с отваряне тип “пеперуда” за лесна подмяна на ножчето. Кутията съдържа 5 резервни ножчета, готови за бръсненето на истинския мъж.

Classic Premium резервни ножчета

Елегантни метални ножчета за бръснене Double Edge в ексклузивен вариант Premium Edition. Ножчетата за бръснене са усъвършенствани с тройно покритие за идеално гладко и удобно бръснене.

Classic Premium четка

Wilkinson Sword Vintage Edition четка за бръснене с висококачествен естествен косъм е чудесно попълнение към Vintage линията. Изработена от мек естествен косъм, която спомага за равномерното нанасяне на сапуна за бръснене и повдигането на косъмчетата за лесното им избръсване.

Classic Premium сапун

Овлажняващ сапун за бръснене в ексклузивен вариант Premium edition. Сапунът помага на остриетата да се движат по кожата лесно, оставяйки я гладка и добре поддържана. Омекотява косъма и едновременно хидратира кожата.

Classic Premium ножичка за брада

Идеално решение за подстригване и прецизно оформяне. Удобна и малка, перфектно прилягаща в ръката за прецизно подстригване, отговарящо на индивидуалния стил на всеки джентълмен.

Classic Premium бръснач

Дали за оформяне на контурите на брадата или за пълно класическо бръснене, опитайте бръснача Wilkinson Classic Premium. Идеален за решителни мъже със стил, обичащи предизвикателствата за едно ненадминато усещане при пълно бръснене. С бръснача прецизно и фино се контролират контурите на брадата. За премиум усещането спомага и висококачествената черна дървена дръжка. Опаковката включва 5 класически сменяеми остриета.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!