fbpx

Дойде и новият есенно-зимен сезон, в който ще преоткрием мекотата в цветовете с лека студена нотка, така и запазващият се бретон, като основен акцент в прическата.

Визажистите на Inspire за есенния сезон на 2021 акцентират върху повече дължина на косата с препратки към бляскава визия и луксозно заглаждане в стайлинга. Цветовете попадат в контекст от контрастни ежедневия и обхващат студени бежови оттенъци в луксозно пясъчно русо с платинен финал. Бретонът остава водещ акцент в тенденцията.

Техниката Illuminated Foil Technique, с която се създава този цвят, акцентира върху прецизното преливане на тоновете, запазвайки дълбочината в корена и хладната опушеност по дължините като добавя оразяване в контура, подчертавайки чертите на лицето. Търсеният ефект на копринена мекота и блестяща гладкост са резултат от индивидуално селектирана грижа за специфичните нужди на косата в салон Inspire след персонална диагностика на скалпа и косата с микрокамера.

Стайлингът е подчертано гламър, с обем и виталност.

Основен акцент при косите и този сезон си остава бретона във всички вариации и дължини: ултра къс, shaggy, curtain. Визажистите на марката създават екстравагантна и смела интерпретация на Baby Bangs с високо подстриган бретон, равен и несвързан с контура. Формата на косата е A-line боб със силно изразено спускане в предната част за постигане ефект на рамкиране на лицето. Цветовете са гланцирани, шоколадови със задължителните карамелизирани нюанси за есенно излъчване, концентрирани в предната част на косата. Тази визия може да се носи във вариация на сатенена гладкост или небрежно стилизиране Textured Baby Bangs само с няколко движения на четката.

 Пътешествието в света на фризьорството и маникюра започва на inspirebg.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!