fbpx

Терапията GENETIX SLIM е иновация в отслабването и е предназначена за третиране на напълняването „по наследство”.

Факторът наследственост присъства при наднорменото тегло и трябва да се вземе под внимание в програмите за отслабване заедно с хранителния режим и двигателната активност. Съществуват гени, които влияят на апетита, на секрецията на ензими, необходими за изгарянето на мазнини, и на складирането на мазнини в мастните клетки. В 70% от случаите на затлъстяване причината е в гените.

Верни на иновационния подход ERICSON LABORATOIRE избират физиологичен път на въздействие върху затлъстяването, който не е използван до момента. FIAF – Fasting Induced Adipose Factor, е протеин, който въздейства на липолизата и липогенезата. Той се синтезира от специфичен FIAF ген. Новата активна съставка TIMILINE в терапията GENETIX SLIM влияе на адипоцитната хипертрофия и хиперплазия и дава път на ново поколение антицелулитни и отслабващи продукти.

Основните ефекти от терапията GENETIX SLIM са:

 • Редуциране на целулита;
 • Намаляване на ефекта „портокалова кожа”;
 • Стягане на отпусната кожа.

Основни действия на TIMILINE:

 • Забавя липогенезата. Ограничава ензима LPL с действието на FIAF адипокин и по този начин не позволява на мастните киселини да навлязат в адипоцитите;
 • Стимулира липолизата, активирайки ензима ATGL с FIAF адипокин;
 • Стимулира липолизата чрез повишаване синтеза на аполипопротеини;
 • Повишава трансфера на свободни мастни киселини от адипоцитите към периферните мускули чрез повишаване на синтеза на аполипопротеини и производството на липопротеини;
 • Ограничава диференциацията на преадипоцити в зрели мастни клетки;
 • Подобрява стегнатостта на кожата, стимулирайки синтеза на колаген и гликозаминогликани.

Отслабваща и антицелулитна терапия чрез генетичен контрол

Стъпка по стъпка

 1. Подготовка

Леглото се подготвя предварително с Алуминиево експресно отслабващо фолио. Отгоре се поставя хавлия, която предпазва кожата да не залепне към фолиото, а върху нея се слага найлоново фолио, сгънато наполовина за скраба.

 1. Ексфолиация

Клиентът ляга по корем и се започва ексфолиация на гърба с масажни движения и Липогенетичен скраб, който премахва мъртвите клетки от повърхностния слой, стимулира обновяването и подготвя кожата. Скрабът има едновременно механично и ензимно действие благодарение на частиците от портокалова кора и екстрактите от папая и ананас, богати на ексфолиращи кератолични ензими. Екстрактите от мандарина и лимон освежават, изсветляват и регенерират кожата. С леки изглаждащи движения се изтръскват частиците, а последните остатъци се отстраняват с горещи кърпи. Найлоновото фолио се отваря, клиентът се обръща по гръб и се продължава с ексфолиацията отпред. След като се почистят окончателните остатъци от скраба, найлоновото фолио се отстранява напълно и клиентът остава да лежи на хавлията.

 1. Масаж

На бедрата и стомаха с масажни движения се втрива Отслабващ серум, а след това се прави кратък стимулиращ масаж със специалния Липомасажор. Текстурата на серума е супербързо абсорбираща се, а формулата му осигурява мощно антицелулитно действие. Отслабващият ефект се дължи на кофеина и на специалните полизахариди, които стимулират гените, контролиращи адипоцитния метаболизъм. Екстрактите от женшен и нар стягат кожата.

След нанасянето на серума следва продължителен масаж с фокусиране върху областите с целулит с Ремоделираща вакса, богата на венотонични, отслабващи и дрениращи съставки, които бързо въздействат на деконгестираните тъкани. Укрепват стените на капилярите и улесняват отстраняването на свободните мастни киселини.

След това клиентът се обръща по корем и се обработват задните части – бедра, седалище, паласки, гръб в същата последователност – нанасяне на Отслабващия серум, масаж с Липомасажора и ръчен антицелулитен масаж с Ремоделиращата вакса.

 1. Маска и опаковане

Загряващата и отслабваща маска се смесва с гореща вода и се разбърква добре до получаване на хомогенна смес. Нанася се по цялото тяло, като се започва от гърба. Маската е обогатена с липолитични и стягащи активни съставки (гуарана, зелен чай, спирулина и лотус), осигурява на клиента леко затопляне, което улеснява усвояването на активните съставки в кожата и усилва ефекта на релаксация. Накрая клиентът се опакова в алуминиевото фолио, което подсилва загряващия ефект и ускорява действието на отслабващите продукти. След 20 минути тялото се разопакова и се почиства с топли и влажни кърпи или клиентът взима душ.

 1. Финал

Накрая на цялото тяло се втрива с лек масаж Отслабващ крем, който намалява обиколките, изглажда целулита, стимулира микроциркулацията, хидратира и стяга кожата. Съдържа природен морски колаген, екстракти от боровинки, нар, гинко билоба и алое вера.

Продължителност на една процедура: 75 минути

Препоръчителен курс: минимум 8 терапии 2 пъти седмично

Домашна грижа

Комплектът за отслабване GENETIX SLIM съдържа Отслабващ крем, Отслабващ серум и специален масажор.

 • Отслабващ серум при генетично напълняване

Бързо абсорбиращ се серум със суперактивна формула, която осигурява мощно антицелулитно действие. Отслабващите ефекти на серума се дължат на кофеина, който стимулира изгарянето на мазнините, и на TIMILINE, който активира липолизата и забавя липогенезата. Екстрактът от женшен се бори с отпускането на кожата, а екстрактът от нар има антиоксидантно и противовъзпалително действие.

 • Отслабващ крем при генетично напълняване

Коктейлът от активни съставки в тази изглаждаща емулсия работи синергично за намаляване на целулита, стимулиране на микроциркулацията, стягане и хидратиране на кожата. TIMILINE стимулира гените, контролиращи адипоцитния метаболизъм, и по този начин активира липолизата, забавя липогенезата, ограничава диференциацията на преадипоцитите в зрели адипоцити. Стимулира отвеждането и отстраняването на свободните мастни киселини. Природният морски колаген, който има невероятна съвместимост с кожата, лифтира и хидратира образува защитен слой. Екстрактите от боровинки и нар тонизират, регенерират и реминерализират, тъй като са богати на витамини и микроелементи. Екстрактът от гинко билоба има венозащитно, противовъзпалително и отводняващо действие, подпомага микроциркулацията. Алое вера интензивно хидратира кожата и спомага за по-добра оксидация на тъканите.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!