fbpx

coiffure beauty april 2018 coverНямаме търпение да ви разкажем и покажем новия ни брой. Времето навън е прекрасно и всичко е разцъфнало, напомняйки ни за многообразието на цветовете. Новите тенденции в колористиката залагат именно на това многообразие от цветове, един от друг по-наситени или пък пастелни, но в основата винаги стои цветът. За начинаещите фризьори сме подготвили подробен материал за основите в колористиката, която е от изключителна важност за работата в салона. coiffure beauty april 2018 1

Към това ще допълним и какви са актуалните стайлинги за сезона, с които да изненадате вашите специални клиенти. Прическа тип Мини Маус или различни видове сплитания са топ тенденции в уличната мода. А на вашите клиенти, които искат да експериментират с цветовете, но оцветяването е рисковано, може да им предложите като алтернатива цветен канекалон (материал за изкуствени плитки), с който да направите разнообразни преливки като цветовете на дъгата.

На гости в новия ни брой е една икона във фризьорството – Йоли тен Копел. Холандката, от чиито ръце излизат шедьоври както в авангардното, така и в ежедневното фризьорство, ни представя новата колекция на Pivot Point – Reform. yolly

Другият ни гост идва директно от Седмицата на модата в Париж – Йос Бънинг, който бе гост на официалната премиера на Balmain Paris Hair Couture в България. Освен за новите тенденции в прическите, си поговорихме и за необходимостта от специални продукти за модни дефилета и фотосесии. Повече за него и неговия опит ще разберете от материала на страниците на Coiffure Beauty.

 coiffure beauty april 2018 3

В броя ще научите още за правилната грижа за кожата и добрата ексфолиация, а за перфектното освежаване на кожата ви представяме терапията на Dr Renaud за интензивно хидратиране с водорасли и органична малина. В броя правим кратък анализ на пролетните алергии и как да се преборим с тях. Завършваме с приказна разходка из парковете на Истанбул и емблематичния за това време на годината Фестивал на лалетата. Такова богатство от цветове, форми и свежест може да роди само природата, а на нас не ни остава друго освен да се вдъхновяваме.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!