fbpx

coiffure beauty reni coverСватбени камбани звънят, младоженци и гости са пременени за бляскава церемония! Така звучи сюжетът на един романтичен филм, такава е и реалността в новия брой на Coiffure Beauty, защото сме изцяло на сватбена вълна. В новия брой булките и сватбените приготовления са на почит!

 На гости ни е певицата Рени, с която се срещаме лично на снимачната площадка на най-новата й, провокативна песен – „Искам бебе“. За снимките на клипа към песента тя е в ослепителна сватбена рокля, направена по поръчка от Blink. Чаровната Рени ни разкрива идеята за името на песента, както и подробности около своята творческа кариера. Има ли мечта Рени да мине с бяла рокля под венчилото и иска ли още едно дете, ще разберете на страниците на Coiffure Beauty!

 В новия брой ви срещаме с двамата финалисти от България на световнитеcoiffure beauty poly gemedzhieva interview конкурси Style Masters и American Crew All-Star Challenge 2018 – Поли Гемеджиева и Цветелин Цветанов. Какви са техните впечатления от конкурсите, проведени тази година в Барселона, и какъв е стимулът им за участие, те споделят само с читателите на Coiffure Beauty.

 На сватба като на сватба! Вдъхновяващи идеи за официални прически ни представя корифеят в тази област – Милена Богословова. На страниците на списанието ще откриете множество атрактивни кокове, сплитания и ефектни аксесоари за булчинска прическа.

 coiffure beauty Anne Veck bridalВ броя ще прочетете трета част на темата „Колористика“ с продължение: „Специфика при премахване на черен цвят, червен цвят и къна“.

 В прекрасните сватбени прически често се използват екстеншъни. В новия брой ще разберете каква е разликата между качествените стикери за удължение и тези от най-нисък клас, как да ги различавате, има ли разлика при поставянето и, най-важното, как да ги поддържате, за да имате красива и здрава удължена коса по-дълго време.

 След толкова много красота в косите, ще освежим и кожата на лицето с новата терапия „Мимоза“ на Dr. Renaud.

 Завършваме с нестандартни решения за сватбени церемонии по света и у нас. Независимо къде си казвате заветното „Да!“ обаче, важното е да се обичате и всеки ден да си го доказвате.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!