fbpx

Coiffure_6_2017-1Стартираме с пълна сила лятото, което сме заредили с експлозия от цветове и енергия. Слънцето ни дава своята живителна сила, кара ни да мечтаем и да поглеждаме все по-често календара, където с хиксчета сме отбелязали вълнуващата ни лятна ваканция. Но нека да започнем подред.

В новия брой на Coiffure Beauty ви представяме големите постижения на българските фризьори. Марин Хубенов–Мърфи, Жулиета Георгиева, Зорница Стойчева и Петьо Велев – членове на международната организация за фризьори Intercoiffure, представиха по блестящ начин нашата страна на световния конгрес в Осака, Япония. Други две дами, енергични и изпълнени с творчески идеи, победителки в българското издание на Style Masters 2017 и American Crew All Star Challenge, посетиха световния финал на тези два елитни конкурса. Десислава Джафари и Инна Митракиева ни разказват интересни подробности от мястото на събитието – белгийската столица Брюксел. Повече за тяхната визита може да прочетете в обширното интервю на страниците на Coiffure Beauty. На страниците на списанието ще видите и авангардните визии на Анна Иванова, миналогодишният победител в конкурса Style Masters 2016 за България.10029_ANIA_IMAGE_3_VERTICAL_CROP__THE_HAVANA_COLLECTION__LOW_RE

В списанието продължаваме с полезни съвети как може да се справим със себумната секреция на главата и как да овладеем прекомерното омазняване на косата. Разберете какви чудодейни благини за цялото тяло съдържа кокосовото масло. Наред с това ви представяме професионалните терапии с грейпфрут за стягане и оформяне на силуета на френската козметична марка Dr Renaud. Сега успешно може да се възползвате и да почистите кожата си с терапия „Флаш детокс“ на Academie, за да отстраните замърсяванията.

6В броя ще видите и професионалните дизайнерски предложения за маникюр. Сега е време да се потопите в летните цветни колекции от лакове и гел-лакове и да направите пъстра ежедневната си визия. На страниците на списанието свои творби показват Зоя Асенова, Жана Кавалджиева за Cuccio Bulgariа, Диана Спасова и Лина Валериева, Ралица Данг, Ивелина Карачанска и Десислава Монева. В темата ни за педикюр ви показваме най-добрите продукти за идеален вид на стъпалата.

За финал ви предлагаме да се потопите в лазурните води на екзотичния Мадагаскар. Пожелаваме ви енергично, изпълнено с емоции, красиво лято!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!