fbpx

coiffure beauty december 2017 cover kaliДекември е! Само след няколко седмици е Коледа и всички си мечтаем за топлината на домашния уют заедно с цялото семейство, събрано около трапезата. Впускаме се в избирането на подаръци за близките и ни обзема силна еуфория около празничните приготовления.

Сега е моментът да се поглезите с прическа, грим и впечатляващ маникюр. От рано помислете за красивата си визия. Дали ще се спрете на елегантна вечерна прическа, или по-небрежна визия, какъвто и да е вашият избор, гарниран с добро настроение, ще впечатлявате околните. Ако заложите на права коса, в новия брой на Coiffure Beauty ще научите полезни съвети за трайното изправяне на косата и как да я щадите повече при използването на преса и сешоар. Ако пък решите да използвате удължения за празничната прическа, прочетете подробния материал как да изберете качествени екстеншъни, които да пасват идеално на вашата визия и начин на живот.coiffure beauty december 2017 lidia malets

На гости в празничния ни брой е певицата Кали. Около нея никога не е скучно. Покрай грижата за трите й деца и кариерата й на певица новите проекти никога не спират. Наскоро тя засне нов видео клип, за който промени прическата си. Прочетете още какво сподели тя за това, как съхранява красотата си, и за умението да балансира между толкова много ангажименти.coiffure beauty december 2017 mark leeson

Сред гостите в празничния ни брой са и двама фризьори, които интервюирахме. Единият е Джорди Тенас – част от креативния екип на Montibello, който беше в България за отпразнуването на 50-годишнината на марката. Другият ни гост е особено колоритна и вълнуваща личност. Георги Алтънбашев е не само българин, който живее във Виена, но и част от международния екип на Schwarzkopf Professional. Какъв е пътят от актьорското майсторство до мениджър на ASK Academy Austria, ще разберете в откровено интервю на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

coiffure beauty december 2017 lina valerievaМаникюрът е ключов елемент от красивата визия на всяка дама, затова в броя ще ви представим интересни идеи за празничен дизайн както във вариант за ежедневен маникюр, така и в екстремни форми, които може да се престрашите да имате точно за новогодишните празници.

Вярно е, че през зимата ни е доста студено, но пък тя е най-подходящият сезон за разкрасяващи мезотерапии. Възползвайте се от времето и опитайте новата професионална пилинг терапия Retin А на GIGI, която забавя стареенето на кожата. Тя подобрява тонуса и тургора на кожата, като предизвиква лифтинг на меките тъкани. Ако искате цялостно ремоделиране на овала без скалпел, доверете се на професионалистите от Ericson Laboratorie и новата терапия Slim Face Lift. С нея се постига неинвазивен лифтинг (алтернатива на мезоконци) за изключително гладка кожа, дори в напреднала възраст.

За финал ще се отправим на зимна почивка в спиращия дъха Аспен.

Пожелаваме ви весели празници и нека красотата е вашето вдъхновение за вълнуващ живот!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!