fbpx

coiffure beauty may 2018 Iva Ekimova coverЦветове и аромати се носят ефирно във въздуха. Слънчевите лъчи са все по-силни, предизвикващи ни да разкрием себе си, да поемем в нова посока или просто да сторим нещо различно. Това искаме да направим и ние в новия брой на Coiffure Beauty!

На гости ни е очарователната Ива Екимова, експерт по комуникации, която ни разкрива своята тайна за красота и баланс между професионалния и личния живот. Повече за новите проекти, с които се е захванала в личен и професионален план, може да разберете в подробно интервю на страниците на Coiffure Beauty!coiffure beauty may 2018

Но ние не спираме до тук! Освен че продължаваме темата от миналия ни брой за колористиката – начините за постигане на красив цвят при бели коси или такива, които вече са оцветени, ще ви покажем и новите летни тенденции в прическите. Сред тях са плитките, направени от изкуствен материал (канекалон), които продължават да са актуални и тази година. Освен тях ще ви покажем как може само за минути да се сдобиете с атрактивни расти за плажа и как да използвате актуалните за сезона брокати за перфектен завършек на прическата.

Как да поддържаме красив цвят и здравина на косата ще ни разкажат партньорите ни от Olaplex Bulgaria, Nook the Origin Color и Jean Paul Myne.coiffure beauty may 2018 3

 В новия брой ви представяме финалистите от двата конкурса The Style Masters и American Crew All Star Challenge 2018 за България. Разгледайте конкурсните прически на Поли Гемеджиева, Флорин Дин, Цветелин Цветанов, Мария Иванова, Цветелина Гергова и др.

coiffure beauty may 2018 style master poly Тъй като кожата ни също има нужда от освежаване, може да се възползваме от професионалните серуми и ампули, които в правилната комбинация и количество вършат чудеса. Нашите консултанти от „Виталити клуб“ подробно ни разясняват видовете и силата на различните серуми. Изберете перфектния DD cream за сезона, а кой по-добре знае за новостите в козметиката от Casmara.

Няма да подминем също красотата на кралските бебета и сватби, както и на бляскавия живот в Монте Карло. За финал нека заедно помислим върху ползите и вредите от климатиците, както и върху ролята на егоцентриците в съвременния ни живот. А сега, нека заедно уловим ваканционното настроение и да отворим сетивата си към нови приключения.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!