fbpx

coiffure beauty desi bakardjieva coverЛетният двоен брой на Coiffure Beauty е много специален. Корицата ни краси нежната Деси Бакърджиева, която засне специална фотосесия с красив маникюр дело на специалистите от Cuccio Bulgaria – Гергана Бангеева и Светлана Германова. Хванахме Деси малко преди старта на снимките за шестия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот”, за да ни разкаже как се справя с натоварения график и какво се е променило в живота й от последното й гостуване на страниците на списанието ни преди малко повече от 4 години.

 Освен че е летен, свеж и с вкус на море, новият брой ще ви зарадва с доста интересни материали. Особено внимание отделяме на грижата за боядисаните и изрусени коси по време на лятната почивка. Какви допълнителни грижи трябва да полага всяка уважаваща себе си блондинка ще разберете на страниците на Coiffure Beauty.coiffure beauty keune true beauty

За тези, за които морската почивка вече е приключила, сме подготвили кратко ръководство за бързо възстановяване на красивата прическа след плажните приключения. Подстригване на дължините и освежаване на цвета са само малка част от възстановителния процес. Какви са препоръките на специалистите, четете само в новия брой на Coiffure Beauty. Не пропускайте двойно повечето ни предложения за прически и маникюри в стъпки, колекции от ярки снимки и оригинални идеи.

coiffure beauty revlon professional sun festivalВъпреки всички грижи по поддръжка на кожата ни през слънчевите дни, често се сблъскваме с неприятна поява на бели петна. Открийте надеждното решение на проблема и разберете защо все пак слънцето е полезно за нашето здраве от подробния материал в броя. Добре е да разчитате на надеждни специалисти в областта на козметиката. Нашите партньори от Виталити клуб ни представят терапия NEA SPA с хиалуронова киселина за хидратация и освежаване, която е идеална за приложение в летните месеци, когато кожата ни губи своята влажност.coiffure beauty Ammon Carver

Морските приключения крият и доза опасност като опарване от медуза или убождане от морски таралеж. Разберете каква е правилната реакция в такива случаи в летния ни брой.

Ако нашето Черноморие или гръцкото Беломорие ви е омръзнало, може да пробвате с пътуване до Танзания, а ние ще ви насочим какво да не изпускате там.

На есен ще се срещнем отново, за да ви заредим с информация за новите тенденции през предстоящия сезон.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!