fbpx

coiffure beauty january 2018 dani angelov coverПосрещаме новата година с нов, двойно зареден с интересни предложения брой, посветен на любимите ни мъже.

 Гост на Coiffure Beauty е актьорът Даниел Ангелов, познат на всички от популярния сериал „Ние, нашите и вашите”. Той ни разказва подробно за новите си театрални и кино проекти, за задружното си семейство, семейните ценности и вярата в Бог!

 В броя ще ви представим още новите тенденции в мъжките коси – подстригване и стайлинг, интересни модерни решения в бретоните и цялостния обем на косата. Професионалистите от „Виталити клуб“ ни дават съвет и за персонализирана грижа за мъжете.coiffure beauty january 2018 Paul Pereira

 В двойния ни мъжки брой ще ви запознаем с двама интересни фризьори. Единият е с гореща кръв от Италия, който очакваме да гостува в България през февруари. Той ни запознава отблизо с най-новата линия на Matrix – Biolage R.A.W. Другият – Саша Хазелоф, живее малко п? на север, в Германия. Той е международният посланик на Goldwell и бе главен участник в премиерата на новата колекция ELEMENT?L 2018. Само за Coiffure Beauty той обяснява новите цветови тенденции за сезона и още интересни проекти около неговата Icono Academy.

 На страниците на списанието ще откриете безброй предложения за модерните мъже. Нека си припомним, че чантите не са аксесоар само за жените и че грижата за мъжката коса и кожа изискват специални продукти. Не може да не поговорим и за любимите аксесоари на мъжете – часовници, пури, броеници. Модерните мъже активно се интересуват как да поддържат брадата си и как да заличат следите на времето. В броя ви представяме революционния продукт на GIGI – 3D Hyalu Fill, който повлиява видими бръчки още през първите 24 часа. Това е революционен продукт, от който може да се възползват не само дамите, а и господата.

 coiffure beauty january 2018 Gregson Gastar 1След толкова подробни професионални мнения, терапии и продукти, е време да разпуснете подобаващо. Ще ви разкажем историята на любимата на мъжете кехлибарена напитка – уискито, което отива на всеки джентълмен. Налейте си чаша ароматно питие и се отпуснете в компанията на Coiffure Beauty!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!