fbpx

На крилете на авантюризма!

web_coiffure_4_2014-1Април месец е съдбовен за Coiffure Beauty – точно преди девет години списанието се роди и продължава да расте заедно със своите читатели. Времената се менят, ние също, но се стараем винаги да сме в крак с темите, тенденциите и технологиите в бранша. На корицата ни е Вилиана Георгиева – е красив модел и стюардеса, спортна натура и много интересен събеседник. Фотосесиата се състоя на истински самолети, а изяществото на Виляна и истинския полъх на вятъра може да усетим от професионалните кадри на Васил Къркеланов.Hair FAshion Images for editorial usage  - BABAK

Деси Сомлева ни обяснява как да подберем най-добрите инструменти за работа във фризьорския салон, както и съвети за абитуриентите. Какви прически и цветове са актуални в момента.
На вашето внимание представяме колекции от Christophe Gaillet, Lorna Evans Education, пролетно-лятната колекция на Haute Coiffure Fran?aise, предложения от световните специалисти Hooker & Young и др.
Не можем да подминем обзорa на най-важното филмово събитие за началото на годината – церемонията по връчването на наградите Оскар.
Обръщаме внимание на стъпалата и ви даваме съвети как да ги поглезите със SPA педикюр.
LornaEvansEducation_37Degrees_HR (7)

Неизменно следим козметичните продукти и в този брой разясняваме разликите между видовете крем BB, CC, DD и кой е най-подходящ за вас.
Знаете че през пролетта всичко започва отначало и е добре да разчистим старите и ненужни вещи. В този дух ви съветваме как да направите своята пролетна детоксикация. На финала разсъждаваме върху темата Готови ли сте да се влюбите?10x8_10desat

Продължаваме да бъдем все така полезни и следващата наша стъпка е благотворителността, на която и вие вече сте съпричастни. Един лев от всеки закупен брой на списанието, ще стигне до нуждаещите се в Уганда и Индия и ще направи усмихнати хиляди деца там. За тях една прегръдка е щастие, а един лев – цяло богатство. И нека както през пролетта се събуждаме за нов живот, така да събудим милосърдието в сърцата си!