VGB_0073_flПоли Генова е усмихната чаровница, за която музиката е професия и живот, а визията й е един безкраен експеримент 

Поли Генова е родена на 10 февруари 1987 г. в София. През 1995 г. става първият член на детска вокална група „Бон-Бон” и водеща на предаването „Бон-Бон”. С това се поставя началото на нейната професионална музикална кариера. По-късно Поли завършва Националното музикално училище „Любомир Пипков” със специалност кларинет. Сред многото й превъплъщения на малкия екран е появата й в първото издание на танцувалното шоу Dancing Stars, участието й в благотворителния проект „Великолепната шесторка” и журирането й в първия сезон на музикалното шоу X Factor . През 2011 г. Поли представи България на конкурса „Евровизия” с песента „На инат”.

Върху какви нови проекти работиш в момента?
Току що записах лятно парче с рапъра Шошо. Казва се „Шот”. А на 15 май излезе дебютният ми албум „1, 2, 3”, заедно с новото ми видео към песента „За нас”.

Как въобще реши да се занимаваш с музика?

Започнах на 4 години по съвет на учителката ми по музика в Алианса по английски език. След това имах шанса да пея още от основаването на група „Бон-Бон” и с това започна моят професионален път. Вече повече от 20 години музиката е моя професия и живот!

Мислиш ли да се развиваш и в друга посока за в бъдеще?
Да! В момента уча „Телевизионна и кинорежисура” и се надявам след време, когато натрупам опит, да упражнявам и тази професия.

Много млади хора като теб опитват късмета си навън. Какво те задържа тук, в България?
Имах много възможности да замина, включително бях приета в пет университета в Англия, където да завърша висшето си образование. Избрах да остана, защото дължа на себе си и на хората, които са ме подкрепяли през годините, да продължа професионалния си път, който заедно изградихме с много труд и търпение.

Обичаш често да сменяш прическата и цвета на косата си, за което се изисква доста смелост. Какво те кара да се променяш?
Обичам промените и не мога да си представя с години да имам една и съща прическа и цвят. Пробвала съм почти всичко, не ме е страх да експериментирам с цветове и дължини!

Кой е любимият ти стил на обличане?
Шантавият! Всичко, което е нетипично и различно, ме привлича!

Кои цветове предпочиташ?
На периоди съм – в момента обожавам ярките неонови цветове.

А какво се случва с теб в личен план?
Щастлива съм, признавам си. До себе си имам прекрасен човек, на когото много държа!

Кои са най-важните качества, които един мъж трябва да притежава, за да те спечели?
Да бъде себе си и да бъде искрен!

Виждаш ли се в ролята на майка някой ден?
Разбира се! Но този момент още не е дошъл , всичко с времето си.

Как обичаш да прекарваш свободното си време?
Да пътувам с любимите си хора, измисляйки най-щурите дестинации!

47 queries. 0,199 seconds. 10MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013