covers_-1Изпращаме още една година, изпълнена с много професионални събития, и си пожелаваме още толкова много такива. Искаме да сме като в приказка и защо не – по Коледа се случват чудеса! Това казва и корицата ни – истинска горска фея, творение на новия Британски коафьор на годината –Анджело Семинара.SydneyTAFE_AbstractPersuasion (5)

Какво по-прекрасно от това, да отпразнувате годината на блестящо парти с перфектна прическа, да сте неотразими и да привличате всички погледи! По този повод наш консултант за правилната фризура за парти е Диди Стоилова от студио „Нова линия“, Сливен. Радващо е, че в този брой имаме силно българско присъствие с прическите на Милена Богословова и фризьорите от Академия Matrix България. Споделяме и опита на чуждите имена в бранша, с които имаме ексклузивни интервюта – Анита Лафер за Great Lengths и Нийл Бартън и Лидия Малец за Goldwell.

 Ако сте почитатели на кожените аксесоари като чанти, колани и гривни, в този брой може да се запознаете отблизо с родната марка DQueen и да изберете за вас или за подарък оригинален аксесоар, 100% ръчно направен.

 По темата за маникюра по празниците няма да сгрешите, ако изберете блестящи и изкусно декорирани с камъни дизайни. Специалистите, които представяме в този брой, са Сашка Александрова за Cuccio България, Диана Спасова, Лина Валериева и Цветелина Радева за салон „Магама“.kpo_styling_08

 Коя ли дама не би желала да има перфектна кожа, но често се образуват тъмни петънца, които развалят желаното съвършенство. Зимата е идеалният сезон да преборим тъмните петна. По темата специално за вас представяме две терапии, подходящи за този проблем – Perfection на Ericson Laboratoire и Тройна корективна терапия на Academie – антипигментация, хидратация и подмладяване.

 HyperFocal: 0И така, с блестяща визия и настроение ви пожелаваме страхотно и вълнуващо посрещане на новата година, а нашето предложение за новогодишна дестинация е Виена.

 Нека чудесата се случват сега! Нека блестящите звънчета, които носят празнично настроение, да изпълват душата ви с радост и красиви емоции!

47 queries. 0,600 seconds. 27.25MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013