Coiffure_10_2016-1През октомври настъпва промяна – наречете го смяна на сезоните, различно влияние на слънцето или луната. И ние в новия брой на Coiffure Beauty ще ви разкажем за една промяна – по-точно ще ви разкажем за новите цветове, които ще владеят този есенно-зимен сезон. Марги Любомирова е нашият вещ консултант по въпроса. Като член нa българската секция на Haute Coiffure Francaise и част от екипа на известната в коафьорските среди Летисия Генау, тя ни разказва подробно за опушените тонове, хитовото бежоворусо, цвят френско кафе и студеночервено, но с една нотка топлина. Oт нея разбрахме, че бретоните ще са новият хит в подстригванията. Какво още ще е модерно, може да прочетете в подробния материал в новия брой на Coiffure Beauty.DJ Ambrose BHA (1 of 4)

 На страниците на списанието ви разказваме за важните събития, като форума за френска висша мода в прическите на организацията Haute Coiffure Francaise и световното представяне на нейната нова колекция Rupture. Сдружението Intercoiffure Mondial също направи сензационно представяне в двата дни – шоуто Super Saturday и гала вечерта Night of the Stars. По време на събитието бяха наградени Йордан Василев и Валентин Цветков съответно с титлата Офицер и Личност на годината. Повече за двeте големи събития от Париж може да прочетете на страниците на новия брой.

 Освен за хитовете в прическите ще си поговорим и за хитовете в грима – новата техника на скулптиране, която включва контуриране и хайлайтинг. Повече за нея ни разказва Десислава Станчева.

 1ED_Steve_Elias_Image_3В центъра на вниманието попадат и новите тенденции в цветовете за маникюр и педикюр. В броя ще откриете богата колекция от дизайни на маникюр, както и уроци стъпка по стъпка от водещи мастъри в България.

Продължаваме с необходимата подготовка на кожата за новия по-хладен сезон и нейната адаптация и подхранване с необходимия „допинг” от витамини и ценни хранителни вещества, които ще възстановят и подобрят нейното състояние и вид. Подробно може да прочетете за новата терапия Meso-Vit на Ericson Laboratoire и терапията с растителни стволови клетки и витамин С на ANESI.Laetitia Guenaou_fall winter 2017_HD2

 В раздела ни за здравето обръщаме сериозно внимание на травмите, които може да получите, ако практикувате професията на фризьора. Елена Крайнева – специалист по „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“, която се занимава основно с патология на гръбначния стълб, ни консултира как да избегнем най-честите травми в тази професия, като дискови хернии и изкривявания на гръбначния стълб. Тя съветва всички професионалисти, които се занимават с фризьорство, да обръщат по-сериозно внимание на профилактиката на гръбнака и да си дават повече почивки.

 Като завършек на нашето пътуване в света на красотата се отправяме на разходка в града, който никога не спи – Ню Йорк.

 Отново ви гарантираме, че Coiffure Beauty няма да ви остави да скучаете!

47 queries. 0,206 seconds. 10MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013