Coiffure_7_2016-1За поредна година юлското издание на Coiffure Beauty е посветено на най-тържествения и щастлив момент от живота на всеки човек, а именно брачната церемония. Независимо на каква тематика или в каква цветова комбинация е щастливото събитие, фокусът му пада върху булката. За никого не е тайна, че зад всяка бляскава визия стоят дни на предварителна подготовка. Ето защо на страниците на списанието сме събрали полезни експертни мнения по отношение на идеалната сватбена прическа, грим и маникюр.BEL AIR-579 copy

 Наш главен консултант за избора на подходяща прическа е Марин Хубенов–Мърфи. „Избирайте прическата си така, че тя да е ефектна и в същото време удобна за носене” – съветва стилистът. Още полезни съвети от него и предложения за красиви визии ще откриете на страниците на на Coiffure Beauty. За добрата прическа трябва да имате и добри стилизиращи продукти, и то висококачествени и професионални. Отделяме почетно място и на тях.

 Важна част от визията на булката е воалът. Дълъг или до раменете той е основен акцент в цялостното представяне на младоженката. Какво още трябва да знаете за него, ще разберете от материла в списанието.

NOVIAS 14 RAFFEL PAGES 2016 Гримът и маникюрът са други важни моменти от визията на бъдещата булка. Десислава Алексиева–Станчева е експерт в грима и дава важни насоки за изпълнението и издръжливостта му – все пак булката трябва да е с перфектна визия до края на партито. Диана Спасова и Лина Валериева са мастър маникюристите, които освен екстремни форми ви предлагат и красиво декорирани маникюри според модните тенденции.

 В броя ви даваме идеи как да се погрижите за кожата на лицето си. Покрай организацията на сватбеното тържество стресът и вълнението около събитието буквално изсмукват енергията на булките. Експрес терапия за блясък Eclat Immediat на Academie Visage е създадена именно за да помогне на изтощената и подложена на нерви и умора кожа. А дамите, които ще предприемат действия за отслабване и влизане във форма, трябва да са наясно, че това изисква време и воля и трябва да се планира месеци преди събитието. Експертите от Ericson Laboratorie предлагат на булките решения за формата на тялото, за да няма място за притеснения в дните преди така важното събитие.2

 За финал изпращаме младоженците на романтично сватбено пътешествие в Дубай и Абу Даби.

 Радваме се, че можем да споделим нашия опит и предложения за неотразима визия, за да може максимално да се насладите на своята сватбена приказка.

47 queries. 0,613 seconds. 27.25MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013