covers_Пролетта е вече при нас и ни носи силата и красотата на пробуждащата се природа, която ни зарежда с живителна енергия за слънчевото време.

Новият ни брой ще ви зарадва със своеобразен микс от съвети, идеи и практически решения как да бъдем по-красиви през пролетта. Добре е да сме наясно с новите тенденции в подстригването и боядисването. В броя разкриваме тайнaтa как да постигнем така актуалната за сезона „сребърна“ коса, или още наричана „ледена” DANIELA_02_066коса.

На фокус е темата за разнообразното използване на екстеншъните за коса във фризьорството. Искате да сте мигновено с дълга и буйна грива с омбре ефект без боядисване или с прическа с бретон – с няколко удължения всичко се променя. Съветваме господата как да прикрият оплешивелите зони на главата с подходящо, изработено по мярка тупе. На страниците на списанието ще откриете още пролетни предложения за вашата прическа. За първи път представяме и първите фризьори, класирали се на конкурсите The Style Master – Анна Иванова, и American Crew All Star Challenge – Ивайла Станчева.

DSC03804Маникюрът е неразделна част от облеклото на модерната жена. Затова ви представяме новите предложения на нашите мастъри – Диана Спасова с френски маникюр за булки и Катя Райкова с уроци стъпка по стъпка за дизайн на нокти „Модерен барок”.IVayla_Stancheva_All_Star_Challenge_Winner_Bulgaria2

За да можем да носим все по-ефирни и къси дрехи, трябва да приведем тялото си в стегнат вид. По този повод ще ви запознаем с проблема портокалова кожа и съвременните методи за нейното премахване. Професионалистите от „Виталити клуб“ ни представят терапия INSULINOL, с която ефективно можем да премахнем излишните мазнини и да се сдобием с перфектния силует. Освен че кожата на краката ни трябва да е здрава, желателно е тя да бъде и гладка и без нежеланите малки косъмчета. За новите технологии в областта на епилацията на гости ни е инж. Ермано Андреолети, който ни представя най-новия апарат за лазерна епилация IPL FAST. За финал ще се настроим на вълна Великден, като изминем заедно маршрута Виа Долороса в Йерусалим.

47 queries. 0,279 seconds. 9.75MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013