cover_През март ще ви запознаем отблизо с един от четиримата членове на журито в тазгодишното издание на „България търси талант” – Михаела Филева. В специална фотосесия за изданието ще я видите с несравним Cuccio маникюр, изненадваща прическа и перфектен грим, решени в новите цветове за сезона – розов кварц (нежно розово) и серенити (бледосиньо). Повече за нея и защо около нея всичко е „инкогнито” ще разберете само от подробното интервю в новия брой на Coiffure Beauty.
Пролетта идва и е време за промяна. За да я посрещнем подобаващо, трябва да започнем отрано. Волена Рангелова – член на HCF България, е консултант в новия ни брой, за да сподели своите виждания за новите тенденции в прическите. „Този сезон ще наблюдаваме истинска феерия от цветове – предимно студеноруси в светлите гами като искрящо сиво, заскрежено синьо, деликатно лавандулово, перлено и бонбонено розово, люляково, млечнозелена мента” – споделя Волена. Повече за дължините и начина на стилизиране ще разберете от страниците на Coiffure Beauty. 2015_0429_SHARON_MALCOLM18213
Джованни Дамиани е един от елитните световни посланици на Framesi. Той беше на посещение в България, за да покаже на своите колеги тенденциите в боядисването и представянето на новото попълнение в боите за коса – Decolor B Shimmer.
С темите, които сме подбрали, искаме да ви мотивираме да експериментирате повече. Анжел Димитрова ни разказва подробно какво представляват така нашумелите през последните месеци методи микроблейдинг и миглопластика. Професионалистите в маникюра могат да научат как се изгражда формата „Винтидж бадем”, както и да почерпят идеи за дизайн от свои колеги.
ROBERTMASCIAVE 7Този месец ви представяме една терапия за дрениране на тялото и намаляване на обиколките. Терапията „Парафанго боди репинг” на Anesi е добър начин да се разтоварим от натрупалите се неусетно през зимата няколко килограма или пък да започнем активна борба с така досадния за всяка жена целулит. artteam3
На страниците на изданието ще ви разкажем една история, но не за принца и принцесата, а за сапуна. Какъв е бил той в миналото и в какви разновидности го използваме днес, ще научите само от Coiffure Beauty. На финала ще направим кратка обиколка из най-красивите аквариуми по света и заредени с нови емоции и усмивки ще се подготвим за настъпването на пролетта.
47 queries. 0,606 seconds. 27.25MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013