Световноизвестни личности като Джош Дюамел, Фърги, Селин Дион и Кейт Мос вече се довериха на козметиката със змийска отрова. Продуктите с това изглаждащо чудо определено оправдават доверието

 Liftox_Лечебните свойства на змийската отрова са любопитни на изследователите от десетилетия. Отровата от кобра е използвана за отстраняване на последствията от инсулти и други проблеми със сърцето. Змийската отрова се използва за лечение на мигрена, проблеми със сливиците, менопауза и при проблеми с храносмилането, но днес тази субстанция е най-актуалната съставка в козметичната индустрия, защото има антиейдж ефект върху кожата. Съставката влиза в битка с ботокса и много специалисти са на мнение, че ефектът, който змийската отрова има, е дори по-добър.

 Наистина ли змийската отрова е по-добра от ботокса?

За продължителни резултати ботокс трябва често да се прилага с болезнени инжекции, а змийската отрова няма нужда от това и лесно може да я добавите в своя режим на грижа за кожата, за да постигнете същите резултати. След около три седмици последователно прилагане се забелязва голяма разлика при фините линии и бръчките. В козметиката отровата не е в чист вид. Тя преминава през специална обработка, в резултат от която се добавя активна съставка на основата на трипептида (молекула, състояща се от три аминокиселини). Основната му функция е да блокира предаването на нервните импулси на мускулите, което е причина за тяхното отпускане.
 За сигурен ефект се доверете на качествена козметика с доказано име, защото тази, която съдържа змийска отрова, е на по-висока цена. Продуктите на френската марка за бяла и декоративна козметика Christian Breton залага на змийска отрова в своите продукти, но във формулите са добавени и множество активни съставки за ефект на гладка, млада и красива кожа – витаминен комплекс А, Е и С, който помага за запазването на младостта на кожата и има антиоксидантни свойства; хайвер, който възстановява кожата от уврежданията, стимулирайки метаболизма на кожните клетки; познатата ни хиалуронова киселина, която запазва натуралното ниво на овлажняване на кожата, и колагенът, който забавя процеса на стареене. Всички тези активни съставки имат силен ефект срещу бръчки и силно въздействие против стареенето на кожата.
 Продукти със змийска отрова на Christian Breton

mix-products-eye-priority

  • Liftox Plumping Lifting Eye Serum – рол-он серум за околоочен лифтинг. Този експертен филър има впечатляващ околоочен лифтинг ефект и забележимо стягащо и укрепващо действие. Скъпоценният екстракт от хайвер и суперефективният колаген изглаждат мимическите бръчки и видимо повдигат околоочната зона.
  • Liftox Perfect Focus Face Creamлифтокс фокус крем. Създаден е за кожа, която е загубила своя младежки блясък и жизненост. Уникалният Radiance Complex (екстракт от хайвер с антиейдж действие) стимулира процеса на регенерация и изглажда бръчките. Поддържа кожата при промяна на структурата и пигментацията й. Подобрява тена и блясъка й. Съдържа колаген с овлажняващо действие и специалeн пептид, синтезиран от протеини на змийска отрова с ботокс ефект. Кремът намалява дълбочината на бръчките и предотвратява образуването на нови. Активно помага за намаляването и появата на фини линии и бръчки, докато повдига и стяга кожата.
49 queries. 0,224 seconds. 10MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013