web_Coiffure_12_2015-1Празнична еуфория ни обгръща и Coiffure Beauty не е изключение, защото престижните марки за коса, грим и козметика също са на тази вълна. Eто че настъпи моментът да извадим по-топлите дрехи, както и да обърнем нова страница в грижата за нашата коса, кожа и здраве със зимни професионални продукти и естествени имуностимулатори.150331_KARINE_BHA_2015_sh02_0029
Специален гост в този брой е красивата Ирина Папазова – бизнес дама, собственик на модна агенция Intersound и организатор на конкурса „Мис България“. Повече за нея и за рецептата как се става истинска мис ще разберете от страниците на декемврийския ни брой!
През миналия месец в професионалния бранш се състояха едни от най-значимите семинари в бюти бизнеса. Част от водещите фризьори в световен мащаб дадоха специални интервюта 123 Shammal Qureshi-bs-5794за Coiffure Beauty! Йерун Струйларт ни разкри качествата на най-новия продукт в колекцията на Keune – креативните бои за коса Color Craving! Агнес Вестерман за Goldwell пък ни разказа как се печелят конкурси за фризьорство независимо че работи в салон в малко градче! Анджело Фрачика бе специален гост за лансирането на Moroccanoil в България и сподели специално за читателите на Coiffure Beauty кои са тайните на красивата и здрава коса. А Тин Даничич от екипа на EKS ни довери колко е важно да се обучават фризьорите и как посещаването на семинари и курсове повишава квалификацията им!Simon Khan 01-bs-5347
Декември ни дава достатъчно поводи да се почувстваме още по-красиви с подходяща празнична прическа, грим и маникюр. Как да оформим косата си за празничните дни, ни съветва специалистът Пламена Иванова от салон MakeTrix. Обръщаме специално внимание на грижата за кожата през зимата с подходящи за сезона терапии, като не пропускаме възможността да се потопим в лукс с най-новата кехлибарена терапия за тяло от Kleraderm.
M_CZ16_KV01Нашето пътешествие не спира до тук. Черпим от духа на празничната украса, базари и настроение от различни държави. В броя обръщаме още внимание на това, как да подаряваме усмивка и надежда не само по време на Рождество Христово. Оставяме ви да откриете с нас най-щурите дестинации за посрещане на Нова Година и ви казваме „Наздраве!“ с пожелание за незабравими празнични емоции от целия екип на списание Coiffure Beauty!
47 queries. 0,555 seconds. 27.25MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013