Coiffure_10_2015-1Новият брой на списанието съдържа ревю на редица важни събития в сферата на красотата за професионалистите от бюти сектора.

Започваме с поредното признание за българския талант на световната сцена. Наскоро с престижни отличия от Intercoiffure Mondial се завърнаха фризьорите Светлана Методиева, Рени Илиева и Мартин Хубенов-Мърфи, а Гено Каишев и Деси Иванова гордо представиха страната ни на конференцията на Farouk Systems в Канкун.

На гости ни е Цецо Елвиса, който беше лидер на честванията за 80-годишнината на Краля на рока в Германия.Futur8b

На фокус в броя е актуалната в момента процедура по присаждане на коса. Повече за нея ще прочетете само в новия брой на изданието.

Не сме забравили задължителните идеи за красиви прически от водещи топ стилисти от цял свят като Летисия Генау, Шарън Блейн, Клаус Петерк Окс и много други, както и богата колекция от предложения за грим и маникюр.

Paul Pereira Image 1В броя може още да прочете интервюта със специалните гости на първия по рода си семинар Cuccio Effect, който се проведе в края на септември в София. Подробности за новостите при маникюра, нови продукти и техники за работа споделиха специално за читателите на Coiffure Beauty Мерилин Гарсия – директор „Международни обучения“ в Cuccio и Джаклин Янг – директор „Развитие и обучения“ за Cuccio Азия.Futur2

Завръщаме се към темата за прехода между сезоните с актуални антистрес терапии за кожата на лицето от специалистите от фирма „Антоанет“ и двойната терапия Lipo-Stress за тялото на Ericson Laboratorie. Споделяме и вижданията за целесъобразно хранене според японския гуру – д-р Хироми Шиния.

За финал ви отвеждаме до една страна, пълна с богатства, но в същото време разкъсвана от вътрешна война – Судан, или още Земята на черните.

Отново ви гарантираме, че страниците на Coiffure Beauty няма да ви оставят да скучаете!

47 queries. 0,271 seconds. 9.75MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013