Coiffure_8-9_2015Coiffure Beauty с двойна доза вдъхновение!

Специален гост на броя – певицата Глория! Музика, стил и страст!

Ето ни пак тук! През лятото Coiffure Beauty заслужено си подари кратък творчески отпуск, но любимото Ви списание се завръща с нови идеи за красиво и здраво тяло на цели 156 страници, с две корици, по-цветни и забавни от всякога.

Специален гост в новия ни брой е примата Глория по повод на нейния 20-годишен творчески възход. Повече за пътя към успеха и новите проекти на певицата ще разберете от страниците на Coiffure Beauty.4b_tiff_website

Интересни интервюта направихме и с двамата коафьори Людовик Женийо и Дейвид Корнелюп от артистичния екип на Eugene Perma. Преди месец те бяха на специално посещение в България, за да представят новата боя за коса на марката – Carmen. Какви изненади да очакваме от тях в следващите месеци, четете ексклузивно на страниците на Coiffure Beauty.

_MON2882Друга интересна личност, с която имаме удоволствието да ви срещнем, е Макс Лампартер – международен посланик на label.m. Горещата му латиноамериканска кръв го движи напред и нагоре както в професионален план, така и в личен. Той показва на българските си колеги новата колекция на марката за 2015 г. и други малки хитринки, полезни за всички фризьори.

Оставяме Ви в сигурните ръце на безбройните ни колекции с прически от международните екипи на Revlon Professional, Christophe Gaillet, Mahogany, Schwarzkopf, Claude Tarantino и други.8

„Няма незаменими неща, има незабравими” споделя пред Coiffure Beauty дизайнерката на бутик La Cle Яна Наскова, която ни разкрива повече за страстта си към модата и новата си есенна колекция.

В секцията ни за маникюр Ви представяме анкета с 11 истински професионалисти в тази област и тяхната страст за развитие и усъвършенстване. Очаква Ви още богата палитра от различни предложения за изискан и артистичен маникюр.

Как да имаме добре хидратирана и овлажнена кожа, ни съветват специалистите от Виталити клуб. Кои са най-добрите хидратиращи терапии за лице, може да разберете от специалния ни материал в броя.

За финал нека заедно да изследваме красотите на Йордания и Мавритания. Приятно вдъхновение!

47 queries. 0,451 seconds. 10.75MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013