web_Coiffure_7_2015-1Новият брой на списанието е много специален – посветили сме го изцяло на сватбите и вълнуващите приготовления около празничната церемония. За да бъде този вълнуващ ден незабравим, са нужни месеци на внимателно планиране и подготовка. На помощ идват специалистите от бюти бранша с красиви предложения за коса, грим и маникюр.

Професионални съвети за тенденциите в сватбените прически ни дава Пламен pics9rДжулио от салон „Магама“. На гости са ни двама доказани корифеи във фризьорското изкуство – Каспър Хемиш и Даниел Грейнджър, които ни разкриват важни тайни за грижата за косата през лятото и актуалните цветове за сезона според бранда Joico. В още едно специално интервю Мая Калейска за EKS ни представя новата терапия за уплътняване и обем на тънки коси b.Toxkare.

Изборът на прически за сватбения ден е повече от богат. В новия брой на списанието ще откриете нежен букет от красиви визии, които ще задоволят и най-капризните клиентки. Своите професионални идеи споделят Joseph Koniak за Diva Pro Styling, Lorna Evans, Lizzie Liros, Patrick Cameron, екипът на Revlon Professional и др.

Lorna Evans-Bridal Book-2014_0104Професионален хореограф ще ни понесе във вихъра на първия сватбен танц. Ще ви разкрием някои от любопитните ритуали по време на сватбите в Индия и Тайланд.

Слънчевите лъчи стават все по-жарки, а с тях се нагорещява и нашето желание за 2_Revlon_Revlon-Professional-Yes-I-Do-Collection-2015-2плажове, коктейли и активно мързелуване. Ще отдадем заслужено внимание и на лятото с тематичен материал за слънчевата защита на косата, както и на водораслите и тяхното приложение в козметиката. За финал нека си обещаем да се обичаме целогодишно, а не само през лятото, и когато намерим своята сродна душа, да не я изпускаме, а официално да обявим обичта си!

47 queries. 0,289 seconds. 9.75MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013