Coiffure_3_2015-1Заедно с настъпването на пролетта този месец празнуваме и 10 години от издавнето на първия брой на Вашето списание за коса Coiffure Beauty. За 10 години ние от Coiffure Beauty се родихме, проходихме, пораснахме. Учихме се в движение, отворихме сетивата си за света, бяхме любознателни. Продължаваме да надграждаме своя опит, да се развиваме интерактивно, да създаваме история. Не забравяме и своите верни колеги, партньори, читатели – всички наши приятели, с които заедно вървим по пътя на красотата.

Затопля се, сменяме гардероба, разхубавяме се – с една дума, време е за пролетно пробуждане. Да започнем с цвета на косата, който освен че трябва да освежим с по-смели нотки, трябва да разберем и как да го запазим наситен за по-дълго време. Следва освежаване на кожата с витализиращи продукти и терапии, като Успокояваща терапия за чувствителна кожа NEA SPA.ISHOKA_22.4

В броя ще откриете богата колекция от предложения с прически от екипите на Schwatzkopf, Toni&Guy, Christophe Gaillet, както и българските предложения от Горян Стоянов и ES Beauty & Make-up Studio, както и колекцията на Инна Митракиева.

THE ATOMIC - MATTIA & JANE-bs-9814На гости ни бе фантомът на рисунките Писут Масанонг носител на множество награди и първи места от международните шампионати Nail Pro Competitions. Автор на техниката Shadows за детайлно, снимково рисуване до постигане на картинен образ. Имахме щастието да се срещнем с Анна Весоловска, която работи за италианската компания Clarissa Nails и показа на българските си колеги техниката One Stroke с плоска четка и техника Jostovo.EL_2_2014_Boho_Curl_Catwalk_Esmee_064

За финал сме оставили едно запомнящо се пътуване до архитектурно-историческите перли на Португалия. Разделяме се с едно звучно „Наздраве!” по случай 10-годишния юбилей на списание Coiffure Beauty, което продължава все така напред!

47 queries. 0,620 seconds. 27.25MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013