Oxy Geneo е светът, в който превъзходните естетически процедури се срещат с радиочестотната технология, за да създадат революционна платформа за грижа за кожата

geneoПроектиран с фокус върху професионалистите в естетиката, апаратът geneO+ интегрира новата патентована технология OxyGeneo с обновената технология TriPollar. Той осигурява отлично подхранване на кожата и снабдяване с кислород. Комбинацията от TriPollar RF и OxyGeneo подобрява качеството на кожата както в епидермиса, така и в слоевете на дермата, осигурявайки трайни резултати. OxyGeneo предлага грижа за кожата 3 в 1 за активно подхранване, витализиране и хидратиране, като ексфолира външния слой на кожата и я насища с хранителни вещества, като я снабдява отвътре с кислород.
Природните горещи минерални извори са известни от векове с лечебните си ползи, защото позволяват ефективно усвояване на минералите от кожата с цел ревитализиране на телесните клетки. Подобно на въздействието на природна гореща минерална вода, OxyGeneo е първата в света технология, която значително ускорява абсорбцията и оптималното усвояване на хранителните вещества от кожата с помощта на изключителните Capsugen и специализирани гелове.
Технология OxyGeneo стимулира естествените механизми на организма за три ефективни въздействия едновременно: ексфолиация на външния слой на кожата, инфузия на ревитализиращи хранителни вещества с уникалните формули за грижа за кожата и естествено снабдяване с кислород.
Предлагат се два типа процедури, които могат да се извършат с OxyGeneo – подмладяване и изравняване на тена. С OxyGeneo NeoRevive може да направим равномерен и комфортен пилинг, който намалява видимите бръчки, дава свеж и здрав вид на кожата, хидратация и подхранване с мигновен ефект.
Втората функция е NeoBright за подмладяване и изсветляване на тена. Това отново е лек пилинг, който изсветлява кожата, заличава пигментни петна и тежко акне, изравнява тена, отново хидратира и подхранва и има незабавен ефект. При третиране на петна се забелязва видимо изсветляване след втората процедура. Може да се третира цялото лице. Не се изисква предварителна подготовка на кожата освен почистване на лицето с тоник или пяна от грим и замърсявания от въздуха.
Подходът 3 в 1 на OxyGeneo създава за кожата оптимална среда за абсорбция на жизненоважни хранителни вещества по време на процедурата и след нея. Апаратът работи с компоненти за еднократна употреба или с такива, които са лесно стерилизиращи се и гарантиращи максимална хигиена по време на работа. Всяка процедура включва уникална комбинация от Capsugen и гелове. Уникалният и пенлив Capsugen на Pollogen е съставен от натриев бикарбонат и лимонена киселина. Когато той влезе в контакт с изключителния лечебен гел на повърхността на кожата, започва незабавна реакция. Тя отключва ефекта OxyGeneo, който едновременно ексфолира външния слой на кожата и я подготвя за приемането на активните съставки, като влива естествените активни вещества дълбоко в епидермиса. OxyGeneo образува безброй миниатюрни мехурчета въглероден двуокис, които нежно се пукат на повърхността на кожата. Апликаторът е проектиран да дегазира мехурчетата въглеродан диоксид от гела и да ги внесе в кожата. Честотата и амплитудата на му са специално проектирани, за да създават кинетична сила, която оптимизира химическата реакция, произвеждаща мехурчетата въглероден диоксид, и да позволи оптималното им проникване в епидермиса. В резултат се получава богата на въглероден двуокис среда върху повърхността на кожата. Повишава се капилярният кръвен поток и метаболизмът на клетките.
С апарата се работи, като накрайникът се плъзга бавно, с леко масажиране. Усещането е на лека приятна вибрация по повърхността на кожата. В зависимост от режима на работа, продължителността е 8–10 минути. След процедурата не се препоръчва посещение на солариум или басейн. Желателно е  да се постави UV защита от слънцето за допълнителна превенция от поява на петна. За цялостен ефект се препоръчва курс от 6 процедури за 1 месец, като след това може да се прави по една поддържаща процедура в месеца.
Ако работим с втория накрайник на апарата, използваме технологията TriPollar RF. Това е трето поколение радиочестотна технология против стареене, която намалява бръчките, стяга кожата безопасно, ефективно и приятно, а резултатите са видими още след първата процедура.
TriPollar използва радиочестота, за да предизвика регенерация на колагена и еластина в слоя на дермиса. Това води до по-гладка и по-стегната кожа, като се намаляват фините линии и бръчки и се подобрява текстурата на кожата. Технологията прилага проводима радиочестота върху кожата чрез три или повече електрода. Енергията се фокусира върху целевата зона за оптимален ефект – не се налага охлаждане. Обемното загряване има терапевтичен ефект. Това е най-приятната радиочестотна процедура, благодарение на фокусираното енергийно поле, позволяващо ниска консумация на мощност. Преди процедурата поставяме подготвителен гел TriPollar върху третираната зона, който позволява плавно движение на апликатора върху кожата. Той е с високо електрическо съпротивление, което води до дълбоко проникване на електрическия ток в кожата, като се избягва протичане по повърхността и образуване на искри. Усещането е леко загряване, което действа релаксиращо.
Технологията TriPollar предлага неинвазивно, ефективно, безопасно и безболезнено намаляване на бръчки и линии. Може да се третира лице, шия и деколте. Предназначена е за дами над 35 години, при които може да се започне още с първите видими бръчки. Процедурата трае 25 минути, като се третира само една от посочените зони. При клиенти с по-дълбоки бръчки трябва да се увеличи броят на процедурите.
С този апарат може да правим процедурите през цялата година, без да се притесняваме от появата на пигментни петна. След процедурата не се препоръчва посещение на солариум или басейн. Желателно е да се постави UV защита от слънцето за допълнителна превенция от поява на петна. Процедурите не се препоръчват за клиенти с розацея и витилиго.
49 queries. 0,191 seconds. 10MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013