Coiffure_1-2_2015Посрещаме новата година с двоен брой и то не какъв, а именно за силното влияние на мъжкия пол.

 Обещаваме си едно ново начало и си пожелаваме да бъдем още по-красиви, неустоими и уникални. Ние от екипа на Coiffure Beauty ще продължаваме да съдействаме с най-добрите модни предложения и експертни мнения. В броя сме посветили специални материали за косопада при мъжете.MEN_Paul_Pereira_Image_1

Ценни съвети как да стимулираме растежа на косата ни дават специалистите от фирма Антоанет. Продължаваме с ревю на пет от най-добрите съвременни фризьори – Марк Лийсън, Ерик Земур, Юджийн Сюлейман, Робърт Кромийнс и дуото Хукър и Янг са само малък фрагмент от тези звездни фризьори.

 На гости ни е италианският коафьор Джузепе Марано, който ни разказа подробно за проекта Color Store Point. Ние лично се вдъхновихме много, надяваме се и за вас да бъде така.

 Представяме ви богата колекция от предложения с прически специално за силния пол. Колекции на Пол Геринг, Teen Rockmantica на Диана Петкова, предложения на label.m, Urbanize на Dylan Brittain, прически на Jean Claude Aubry и American Crew са само част от визиите, на които може да заложите.Lavoro_1673

 Отделяме специално внимание на специфичната грижа за кожата на мъжете. Професионалистите от Виталити клуб ни представят своята детоксикираща кислородна терапия Biopure, подходяща както за жени, така и за мъже.

 2014_The Independent_Ezra_Finish 3_C_EXPIRES_NOVEMBER 2015В броя ви разкриваме още тайните на силния „чаромат” на кафето, както и на лъмбърсексуалните мъже. Дали те ще са тези, които с лека ръка ще изместят и ще оставят метросексуалните в историята, може да разберете само от материала в Coiffure Beauty.2014_The Independent_Hamilton_Finish 3_B_EXPIRES_NOVEMBER 2015

 Надничаме зад кулисите на дългоочакваната екранизация на книжния хит „50 нюанса сиво”, който завладя цял свят и се превърна в една от най-бързо продаваните поредици с много фенове, но и с не по-малко критици.

 На финал се отправяме към най-белите и чисти места на Земята. Сред тях са алпийските върхове като Монблан, които приютяват много обичани европейски курорти. А когато става въпрос за сериозно изпитание на волята за победа, отиваме далеч към Китай, за да се срещнем с великаните на Хималайските и Каракорумските масиви – Еверест и К2.

 Нека се насладим на тази зимна разходка в света на силните мъже, а защо не и с чаша вино за разкош!

47 queries. 0,172 seconds. 9.75MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013