Есента запоCoiffure_10_2014чна, а с нея заваляха и последните колекции с прически за сезона, нови продукти, апарати, изложения. В новия брой на Coiffure може да откриете оригинални предложения за есента, както и подробни репортажи от събитията на сезона – Intercoiffure Mondial и Haute Coiffure Francaise в Париж.

В този брой ще ви запознаем отблизо с един самоотвержен боец, състезател по джудо, съдия по сумо и истински сървайвър – Дияна Агонцева. Тя е отличен пример за несломимостта на човешкия дух и силата на волята да се бориш докрай. А такива качества са нужни за оцеляването във всяка професия – дори и в сферата на красотата.gothic1

На страниците на изданието обръщаме специално внимание на себорейния дерматит. Какъв тип заболяване е и как може ефективно да се преборите с него, може да разберете от подробния материал в списанието.

По този повод Ви запознаваме и с не толкова популярната, но вече абсолютно необходима процедура диагностика на косата. Предложете на Вашите клиенти напълно прецизна диагностика на косата и им препоръчайте правилните продукти благодарение на апарата за диагностика на скалпа и косата, който прави видими дори най-скритите проблеми.

В списанието може да се вдъхновите от талантливите творения на български и чужди коафьори, очакват Ви нови колекции от Eric Zemmour, Laetitia Guenaou, Mahogany, Schwarzkopf Professional, L’Oreal Professionnel България и др.

LaetitiaGuenaou-fallwinter1415-TATTOOПрекрачили прага на новия сезон, трябва да обърнем по-специално внимание на нашата кожа, която се нуждае от повече кислород, подмладяващи терапии и антистареещи продукти. OxyGeneo е светът, в който превъзходните естетически процедури се срещат с радиочестотната технология, за да създадат революционна платформа за грижа за кожата. С този апарат може да изравните тена и да изгладите фините и дълбоки линии на лицето без хирургична намеса.

Подробно Ви разказваме за обновената серия от продукти за лице Resveratrol Premium на М. Asam. Това е чудесна ежедневна грижа за кожа, която носи следите на умора, изтощение, стрес, безсънни нощи, прекомерно излагане на слънце или тютюнев дим.LaetitiaGuenaou-fallwinter1415-ABSTRACT

В съвременния свят на свръхпредлагане, всеки козметичен продукт обещава чудеса. Но той не винаги има ефект. За да избегнем търговския трик и да оправдаем очакванията си, има няколко неща, по които да познаем продукта, чиято парола Anti-Age ще отключи младостта. Фирма Antoanette ООД предлага на Вашето внимание топ 13 на продуктите Anti-Age, които ще възвърнат младежкия Ви вид. Повече за тях ще научите на страниците на новия брой на Coiffure.

От Ericson Laboratoire ни предлагат няколко терапии борещи се със стареенето на кожата. Това са терапията Fresh Caviar, терапията Genxskin и криотерапията за дълбоко регенериране DNA Vital.

В рубриката ни за здраве разкриваме какво могат да причинят дефектните гени в човешкия организъм.

Есента може да бъде разкошна със своите пъстри цветове и форми. Започнете още сега!

47 queries. 0,275 seconds. 9.75MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013