Май e месецът на абитурcoiffure_5_2014-1иентските балове, на които всяко момиче иска да изглежда като от приказките. Специална прическа, рокля, грим и маникюр, и кавалер с красив букет, който да я заведе на така дългоочакваното празненство! Но преди да се случи всичко това, трябва да се започне с подготовката и приготовленията. В новия брой на Coiffure Beauty ще откриете как.

Започваме с интервюто на една малада и до този момент добре развиващa се певица. Тя е Прея, която познаваме от реалити форматите X Factor и Музикална академия. Тя ни представя своя нов музикален проект „Малките неща” и другите новости около себе си.

Errol_Douglas_BHA_1336711

Истинска дъга в косите се развихря с новия продукт Hair Chalk на L’ Оreal Professionnel, благодарение на който може да разнообразите прическата си и да й придадете още по-модерно излъчване.

В броя ви представяме и последните актуални предложения в абитуриентските прически. Младите могат да избират от свободно спуснати вълни до засукани кокове, според своите желания и настроения за празничната вечер.

Модните тенденции за пролетно-летния сезон ни представят и дизайнерите от H&M. В новия брой може да разгледате и най-актуалните модели очила за сезона на KWIAT.

За всяка абитуриентка важна част от нейния външен вид е гримът. Специалистите препоръчват той да бъде направен от професионален гримьор с качествена козметика. Така резултатът ще бъде перфектен и гримът ще издъ

ржи през цялата вечер. Предложения за различни видове и комбинации от цветове може да намерите само на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

CC982_1Професионалните маникюристи може да избират от богатия избор на модели, представени в списанието, както и уроци за правене на уникални декорации от CND.

За младите дами представяме няколко предложения

за бързо разкрасяване преди бала с терапиите „Малина” и „Лайм и две глини” на Dr. Renaud.

За да сте жизнени и енергични през този период от годината, последвайте съветите от фирма Антоанет за справяне с пролетната умора.australianhairdresseroftheyear_fredarossidis_04

За тези, които искате преди бала да направите лека диета, за да изглеждате перфектно, ви препоръчваме съветите на Иван Гарабитов и неговата програма „Усещане за подмладяване”, с която освен че ще прочистите организма от натрупаните токсини, ще постигнете и желания отслабващ ефект.

За финал на нашия разказ ще се отправим към Флоренция, където ще се потопим в нейните приказни градини и ще черпим с пълни шепи от красивото изкуство.

Очаквайте още полезна информация, съвети и предложения само в новия брой на Coiffure Beauty!

47 queries. 0,621 seconds. 27.25MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013