Bioplasma Composition + SplashБиоплазма е нова енергизираща грижа за кожата. Съхранява младежкия вид и повишава еластичността, като компенсира уврежданията от оксидативния стрес и зарежда клетките с нова енергия. При първи признаци на стареене, тя защитава от: свободните радикали, хормоналните изменения, вредното влияние на слънцето, тютюнопушенето, недостига на колаген и еластин, изчиства пигментни петна и премахва стреса.

 Това е ново поколение интелектуална лечебна козметика, адаптирана към нуждите на всеки клиент. Органичните компоненти на биоплазмата подсигуряват 100% съвместимост с всеки тип кожа.
Биоплазмата е получена от водорасли шандемус, които повишават активността на белтъчините, неутрализират свободните радикали, активират клетъчното дишане. Повишават нивото на влага.
Биоплазмата има антистареещо действие. Подходяща е за за хора с акне, подобрява общото състояние на акнетичните кожи, използва се за пигментирани кожи, изсветлява, но не напълно, не е като дълбоките пилинги. Хидратира, стимулира кожата да произвежда повече колаген и еластин, има лек лифтинг ефект, запълва бръчките. Може да се прилага на всеки тип кожа, включително на чувствителни кожи, зачервени, с множество капиляри, розацея и др. Продуктите са израелски и са с високо качество.

 Стъпка 1

Прилагаме измивен гел GIGI Глико плюс, който съдържа гликолова киселина. С него почистваме лицето и обтриваме за около 5 минути. Премахваме с помощта на мокри еднократни кърпи.

 Стъпка 2

Използваме апарата Quadro на GIGI с накрайника Jet Peel, който има тройно въздействие: лимфен дренаж, пилинг и моделиране на лицето. Работим с гликолова киселина с нисък процент на киселинност и с апарата, който работи с въздух 200 м в секунда. Той почиства горния слой на кожата и отстранява мъртвия слой клетки. И следователно отваря порите на кожата, за да могат продуктите в последващите фази на терапията да навлязат по-добре в кожата и да имат по-добър ефект. Правим Jet Peel 5–10 минути според дебелината на кожата и според това, как кожата реагира и каква замърсеност има. Естествено, ако тя е по-замърсена, ще работим по-дълго време, а ако е по-застаряла, процедурата има много добър лифтинг ефект поради силата на въздуха. Специално за този тип клиенти, минаваме овала на лицето, за да постигнем стягане и антибръчки ефект. Може да се работи около очите, но трябва да се внимава клиентът да бъде със затворени очи и с наложен памучен тампон върху тях. При употреба на апарата има моментален резултат, който в следващите 24–48 часа става още по-добър.

 Стъпка 3

Нанасяме GIGI азелаинов пилинг. Той се нанася на плътен слой, като консистенция наподобява ензимния пилинг и колкото повече се втрива, толкова по-течен и приятен става за масаж. Масажираме 10–15 минути според плътността на кожата. При него се усеща едно съвсем леко пощипване, но това не трябва да притеснява клиентите. Може да се получи съвсем леко порозовяване на кожата, но не почервеняване. След като обтрием пилинга, той се оставя върху кожата, не се измива. Върху него нанасяме GIGI обновяващ серум, който балансира pH на кожата. Той действа на принципа на неутрализатор, само че не съдържа сода бикарбонат. Обновяващият серум има силно антистареещо действие, избелващ ефект –това е вълшебният продукт на цялата серия. Нанася се на цялото лице и деколте с масажни движения, за да е приятно на клиента и да има възможност съставките на серума да проникнат по-дълбоко в кожата. След като нанесем серума, който е с консистенция на емулсия, също не го измиваме.

 Стъпка 4

Нанасяме маска, която е в две части – фаза А и фаза Б. Смесваме ги и разбъркваме добре, за да активираме нейното действие. Нанасяме плътен слой с шпатула. Количеството на една маска е достатъчно, за да покрие цялото лице, шията и деколтето. Тя се оставя на лицето 20 минути. Леко засъхва, не е пластична. След това я отнемаме от лицето с помощта на топли еднократни кърпи или топъл компрес. За финал нанасяме GIGI CC крем, който е със SPF 15. Той е с един цвят и възприема цвета на кожата на клиента. Може да се каже, че е тип хамелеон, който хидратира и предпазва от слънчевите лъчи, независимо от зимните климатични условия. Все пак сме в сезона на пилингите и независимо от това, че пилингът, който сме направили, е с много ниско съдържание на киселина и няма излющване, пак е много важно да приложим слънчева защита на кожата. След процедурата, клиентите трябва да продължат употреба на продукти със SPF фактор.

 Домашна грижа след процедурата

Тя включва отново измивен тоник и серум с по-малък процент на активни съставки. Линията е допълнена с дневен крем със SPF30, който е само хидратиращ, без цвят, нощен регенериращ крем и CC крем със SPF защита.
Ако трябва да се проведе интензивен курс, се правят от 4 до 6 процедури веднъж седмично. Поддържащи процедури може да се правят веднъж месечно или един път на 2 месеца. Въпреки че съдържа лек пилинг на лицето, този тип терапия може да се прави и през пролетта, ако не се използва апаратът. Базовата терапия може да се прави целогодишно.
47 queries. 0,223 seconds. 10MB
Pneuma and ElmediaPro © 2013